Selamat Datang Ke Blog Kehidupan...Sebarang idea, cerita atau pertanyaan bolehlah dikongsi bersama di dlm ruangan chat..thanx to all visitor

Pages

Friday, December 11, 2009

TEKNIK TRAFIK LEVEL MASTER KAMIBLOGGER



Laporan ringkas perjalanan anda pada level 1

Laporan? Hadiah punye pasal buat je laporan :P ...x kusangka ade gak laporan..hehehe... Buat masa ni Syukur Alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik atas sokongan sahabat² blogger yang x jemu2 mengomen & datang melawat ke blog aku ni..Perjalanan yang sangat menarik dan agak mencabar walaupown agak senang * tak buat lagi nampak senang ar :P
Aku sangat² berterima kasih kepada semua para blogger dan pelawat istimewa yang sudi datang melawat blog aku yang x seberapa ni..diharapkan dengan sokongan anda dapat saya buat yang terbaik dlm "CABARAN LEVEL MASTER KAMIBLOGGER" yang seterusnya...Thanx again to All my special Visitor..korang layak grab "TAMAWAD" di bahagian post blog ini :D



Teknik-teknik anda menarik Trafik pada level 1

Antara teknik² yang aku pakai dalam Trafik pada level 1 adalah :- *jeng jeng jenggg!

#Habis semua kawan² punye blog ak postkan untuk melawat blog aku. * hampir semua member kepada member kepada member kepada member aku postkan untuk melawat page aku ni :D hahaha * keje ni mmg agak letih tapi berbaloi²
#Sentiasa reply 'a.s.a.p' kepada para pengunjung di blog aku untuk memastikan aku sebagai tuan punye blog sentiasa bercontact dan menjawab segala soalan atau cerita untuk dikongsi
#mesra alam kepada para pelawat..hehe
#Award yang berharga kepada semua para pelawat istimewa aku. *ada di bahagian post
#Bukak facebook, then tukar status utk diorang semua masuk ke URL blog aku..
#Tukar status Friendster
#Tukar Status Myspace
#Tukat status yahoo messenger
#Tukar status MSN
#Tukar status Skype
#Setiap kali cabaran aku ada banner sendiri.. * kate budak designer..kene ar tunjuk skit bakat :P
#Post blog sentiasa di update untuk menarik Para pengungjung blog aku stay lebih lama dan kerap datang melawat....
#Pelawat istimewa aku boleh mendaftarkan nama untuk "TOP 15 SPECIAL VISITOR"
#Letakkan lagu supaya setiap kali blogger² lain bukak banyak page pasti dia akan bukak page yang ada lagu dulu untuk memastikan sape ownernya?.. sekali da tgk page aku mesti dia ada benda nak tengok² pape yang menarik dalam blog.. * cara nak tarik pelawat :D
#Semua Pelawat aku boleh grab post² baru aku untuk dikongsi bersama * benda baik tak salah untuk dikongsi bersama.
#Sentiasa memperbaiki template blog untuk kelihatan lebih menarik & menonjol berbanding blog lain.
#Tambahkan gadjet2 yang sesuai dlm blog aku supaya interface blog nampak kelihatan sangat menarik dan banyak fakta untuk dibaca dan dikongsi. *cth : waktu solat , senarai online surat khabar , iklan2...* buat sendiri :D
#Aku memang sanggup tak cukup tido sebab layan blog ni demi peminat yang setia dan untuk CABARAN LEVEL MASTER KAMI BLOGGER! rock! :D

Cabaran ini dibawa oleh :-


20 comments:

Fær.han/Unown F/Gyan said...

pergh pagi2 lagi dah gerak! Semangat2! Gud! Gudluck! =p

bybiehun said...

tau x pe..jup lg "tumbang terus ar ni" mane tido lg..hehehe.
thanx alot 4 ur wishes :D

n4dh!3r4 said...

all the best bro :)

Mr. Cuz said...

teknik yg menarik bro..hehe
semoga berjaya dalam cabaran ni..huhu

sniffa93_aznil4eva said...

hehe semngat ek:)
gudluck ek fren^_^

epi n smile alwayz

Kaito said...

peh..ramai gak yang join contst ni...god luck..nnt saya tolong komen...dapat markah kan...

Lady Fyza ;) said...

haha, tida dinafikan, bro ni mmg kreatif.

btw, gudluck tuk cabarn tu ea :)

bybiehun said...

thanx alot all..ill try my best =)

Riesna Zasly said...

good luck cute guy... TAK SANGKA IKUT GAK CONTEST NI... adik i, si nabila tu pun join gak... hehe

take care... maju jaya

♥akukahmilikmu®♥ said...

Tam..chaiyok!!chaiyok..gud luck to u k..

Melz said...

bagus2..

Aiza said...

teruskan prjuangan ea.. gud luck.. chaiyok3.. u can do it.. all the best for u..

bybiehun said...

chaiyok2 :P thanx2

[♣]sara®sites™ said...

hehehe.. good luck..k..

bybiehun said...

mari comment ramai2 :D hehehe

Aiza said...

welcome :)

xyncaholic said...

good luck k..hehehe

Aiza said...

sanggup abaikan masa nak siapkan contest neh kan??? ishk3...

p/s: acc, tak tau nak tanya pe neh.. soklan neh leh bg point jugak ke??

bybiehun said...

bleh jgak..tp yg cabaran level 2 ni baru je ditutup pkul 12.tgh mlm td..klu aiza nak komen byk2 pegi kt post terbaru cabaran level 3 :D hehe..
ajak la mmbe2 skali..thanx tau aiza :D

'AQILAH said...

good luck !

Kehidupan © 2008 Template by:
SkinCorner