Selamat Datang Ke Blog Kehidupan...Sebarang idea, cerita atau pertanyaan bolehlah dikongsi bersama di dlm ruangan chat..thanx to all visitor

Pages

Thursday, December 17, 2009

LEVEL 4 DUNIA BISNES ONLINE



Salam semua...Level 4 merupakan lever terakhir dalam
CABARAN LEVEL MASTER KAMI BLOGGER...sedar tak sedar ini merupakan cabaran penamat untuk cabaran yg selama ini aku tunggu utk tamat..hehe..so, dalam cabaran ini aku dikehendaki :-


TUGASAN
Anda dikehendaki membuat artikel mengenai
mana-mana jutawan internet seluruh dunia.
Matlamat artikel ini ialah untuk memberikan inspirasi
kepada diri sendiri dan juga pembaca.


MARKAH
Komen yang anda terima untuk artikel ini akan dikira sebagai markah.
1 Pengkomen = 1 Markah

Disini aku akan membuat artikel mengenai seorang jutawan ANAK MELAYU yang terkenal dengan "MONEY ONLINE TRADING" iaitu "FOREX" ..beliau yang bernama MOHD NASIR BIN HAJI YAACOB ..Beliau sekarang 100% menumpu pada pekerjaan "FOREX"nya selepas dia sendiri berpuas hati dengan hasil yg sangat berbaloi berbanding dengan pekerjaannya sebelum ini..

Antara kata2nya....

MOHD NASIR BIN HAJI YAACOB
Trader/Investor
Full Time FOREX & Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE)

Sahabat sekelian,

Forex sungguh hebat kuasanya (powerful) dalam menjana pendapatan yang sebelum ini tidak terfikir oleh kita. Dagangan forex dibuka 24jam sehari tanpa henti dan jumlah dagangan pula melebihi USD$2.5 trillion setiap hari- suatu jumlah yang cukup besar untuk mengkayakan semua orang termasuk anda dan saya. Jika saya dan anda mengambil RM10,000 setiap hari pun, takkan luak. Warrent Buffet juga mengakui kuasa yang ada pada forex yang beliau sifatkan sebagai senjata kekayaan terhebat di dunia.
Dengan kecanggihan internet, urusniaga forex menjadi sangat mudah. Anda hanya perlu komputer & internet saja. Dengan hanya membuat beberapa "click" sahaja, anda mampu menjana pendapatan bulanan yang jauh melebihi pendapatan tahunan anda sekarang. Buktinya, transaksi 2 hari forex saya di atas telahpun menjana RM$41,300 dan jika dicampurkan pendapatan 3 hari forex saya, telahpun mencecah RM52,000 ....sama dengan setahun gaji saya dahulu
Yang bestnya, pendapatan 2 hari seperti yang ditunjukkan di atas itu, saya diperolehi dengan hanya membuat 11 "click" (11 position) sahaja di depan laptop saya. Sungguh mudah tapi hasilnya sama seperti bekerja di pejabat selama setahun. WOW!!! Inilah kuasa yang ada pada forex. Work smart,not hard.

KLIK DI BANNER UNTUK MENGETAHUI KISAH DAN RAHSIANYA DENGAN LEBIH LANJUT

*aku sendiri dan beberapa kawan lain mmg dah cuba "PENANGAN FOREX" ni..memang terdiam ktorang dengan beberapa trade untuk transaksi mini je bleh dapat RM 300- 900 sehari senang2...aku x tipu..lgpown ak konsgi benda ni sbb x habis duit dlm forex ni mcm MOHD NASIR juga berkata...Dia berkongsi rahsia ini untuk menolong orang..anggaran aku td bermain secara safety bak kata org..kalau labur tinggi lebih dari pada 2 pon bleh dapat...Insyallah =)

9 comments:

nabilah_2908 said...

dh level 4...

wish u best of luck... :)

if tk keberatan mh singgh kt blog sy pulk utk memberikn sokongn..thnks.. :)

rainbow skit, said...

ok ni dia satu komen !
good luck

bybiehun said...

bubuh la byk2 lg komen :D

xyncaholic said...

good luck for final level k..hehehe..

'AQILAH said...

level last ! congratz !

'AQILAH said...

dan pernah dengar nama dia...:)....

Fær.han/Unown F/Gyan said...

forex? Hmmm xde cara step by step ker? Huhuhu~

bybiehun said...

try klik kt kuasa forex yg ade dlm blog ni...sy mmg main forex n pnah sehari je dpt rm 1000+ :D hehe

emasputra said...

Syabas bro & smoga trus sukses

Kehidupan © 2008 Template by:
SkinCorner