Selamat Datang Ke Blog Kehidupan...Sebarang idea, cerita atau pertanyaan bolehlah dikongsi bersama di dlm ruangan chat..thanx to all visitor

Pages

Monday, June 8, 2009

Pangkor! Tunggu kedatangan kami! hehe :D



Akhirnya selepas sebulat suara team kami JDC* (nama panggilan pe ntah nie..hehe) mencadangkan utk konvoi ke Pangkor...hehe..Aktiviti biasa bg kami konvoi setiap tahun hmpir 2 kali...X sabar lak rasanya nak g konvoi beramai2 naik RXZ...tp malangnya moto ksygan aku lak dah hilang...wawawawa~~ moto baru pakai sebulan dah hilang dikebas pencurik mane ntah yg untung gile tu...dah la moto ak tu semua barang ori...moto pon dgn minyak full masa tu, minyak 2T penuh baru je isi & baru je basuh moto ksygan aku tu lastday sblm hilang...haihhhh~~

Tp dah x de rezeki aku...Ini ujian tuhan kpd ak utk menguji ak..Tp ak redha atas pemergiaannya *(kehilangan moto ak.. =P) ..So, nak x nak ak terpaksa la naik kereta sendiri pergi pangkor..ak sorg je bwk kereta sbb nak bwk brg2 utk BBQ mlmnya di pangkor nnt..hehe..nak tumpang mmbe semuanya nak single rider..so x pe la..next time ak beli moto lain blk baru g konvoi ke terengganu..insyallah klu jadi...

Minggu depan ak nak pg da pangkor..mcm2 preparation la nak buat..asek lepak buat mesyuarat je utk konvoi ni coz yg pg konvoi ni dalam 30 org termasuk mmbe2 kami yg lain lg..So, kene prepare btul2... semua kwn2 satu geng dr sekolah lg...Persahabatan kami Alhamdulillah kekal smpi skrg :D

20 , 21 hb kami akan tiba di sana...TUNGGU KAMI YE PANGKOR!! hahahaha
* kat tempat keje ktorg ni asek kire gaji n kire bape hari lg la nak g pangkor nie..hehe..
kehangatannya semakin terasa~~ :P





Gambar masa konvoi di ATeluk Kemang Awal Tahun Ni~


Berehat sebentar masa baru smpi teluk kemang :D


Sebahagian GENG yg x abis2 gelak dari smpi laut smpi blk la..hehehe :D



Readyy....1,2.....



Hehehe..ni la jdnya bile keje x de..


Budak² ni plak byk habiskan di pasir pantai *main teng2..hahahaha

hampir 2 jam gak la ktorang main bende ni je..kah3


Hopefully segala yg dirancang utk konvoi kali ni berjalan lancar dgn izinNYA..Insyallah ;)

4 comments:

e f f a said...

nak itot bole? jd maid korg pown tape la..hikhikhik

bybiehun said...

hehe..x bleh la effa..semua llaki :P
karang effa nak tido mane lak..hehehe..x kan tido dlm khemah tpi pantai kot..ngeee :P

Remizah said...

hye..aku knal bdak2 dlm gmbr ni..
ade aman...bulat tepat tu..dn rmai lg yg aku knal la...mc best je korng pg konvoi ni...

bybiehun said...

mmg ar knal..
kate shbt baek remizah :P
mcm mane study dgree ok ke?

Kehidupan © 2008 Template by:
SkinCorner